(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ROŠŤĚNKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU
Potřebné ingredience
ROŠŤĚNEC; CIBULE; OLEJ; SŮL; PEPŘ; LŽÍCE A PŮL HOŘČICE; KOSTKA MASOXU; JÍŠKA KNORR
Postup přípravy
V papiňáku na rozpáleném oleji orestujeme cibulku na kostičky a obděláme maso. které jsme si naklepali, osolili a popepřili. Maso obděláme z obou stran a přidáme hořčici, promícháme a podlijeme vodou a přidáme masox. Zaděláme papiňák a vaříme cca 20 - 25 min ( když se nám zdá že je maso ještě tuhé, tak můžeme zavřít papiňák a protáhnout dobu vaření.
Poté zasypeme jíškou a povaříme a podáváme s rýží!
Poté zasypeme jíškou a povaříme a podáváme s rýží!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé